Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Réges-régen egy messzi,messzi galaxisban...
Na jó,nem ezt nem folytatom,úgysem Luke Skywalker miatt jöttetek ide,inkább rátérek a tárgyra.Először is pacsi mindenkinek!

Hogy kik is vagyunk mi,és mi a fenét csinálunk? Ez az első kérdés ami megfordul annak az embernek a fejében,aki először hall rólunk! Ez az oldal pontossan ezt a kérdést próbálja megválaszolni...nézzük az elejétől...

Kép
A zenekar 2006 októberében alakult,illetve hát ekkor lettünk biztosak abban,hogy mindaz amit mi a hangszerekkel teszünk,nem csak pillanatnyi szeszély,hanem igenis komolyan gondoljuk.Az ihletője egy Jolana márkájú jazzgitár és kedves barátom Keresztesi László. 2005 nyarán már javában téptük a húrokat ( a húrtépést szó szerint értem). :D Ekkor még nem rendelkeztünk semmiféle tudással(nem mintha most különösebben rendelkeznénk:D),zenei előélettel meg pláne nem. Ezév októberében kaptam meg édesapámtól az első akkusztikus gitárom.Tanárhoz nem jártam, így nem is tudtam igazán, hogyan is fogjak neki a dolgoknak.Aztán a végén sok gyakorlás után,mégiscsak sikerült valamit kreálnom.Decemberben tanult kollégám Szász Isván úgy döntött,csatlakozik ő is hozzám,és ő is megvette élete első gitárját.( Kár érte).Pengettünk,pengettünk,mígnem 2006 nyarán vagy őszén,nem is tudom már pontosan,kipattant a fejünkből az az ötlet,mi lenne ha alapítanánk egy bandát! hmmm.... jó kis délutáni programnak ígérkezik,:Dna de hogy fogjunk hozzá? Keresztesi Laci barátomat ekkoriban már javában tanitgatta édesapja Id. Keresztesi László a dobolás fortélyainak elsajátítására. (Tudniillik "Lacibá" a régi Meteor zenekar dobosa volt). Nade visszatérve az előzőekhez, a zenekar alapítás nem ment olyan könnyen,hiszen énekesünk nem volt,csak 2 amatőr gitáros,és egy akkoriban még szintén amatőr dobos. Aztán csatlakozott hozzánk Tóth Tamás is aki szintén osztotta a véleményünket.Megvette hát azt a bizonyos Baltimore típusú szólógitárt ami nagy előrelépést jelentett számunkra, de sajnos később a helyi vendéglátó szakegység kövén végezte,egypicikét pürévé törve:D Nem sokkal ezután Pista is gitárt vásárolt, majd végül szerény személyem is. Végre kialakult ,illetve kezdett kialakulni a csapat, de énekesünk még nem volt. Ekkor lépett a színre Kiss Viktor,aki bevállata az énekes szerepét. Így már mondhatjuk,hogy nagyjából állandósult a helyzet. Hosszas gyakorlás után megtörtént az első fellépés(ekkor még Trakto-rock néven :D,igen,így utólag mi is rohadtsokat nevetünk rajta,de akkor nem jutott eszünkbe jobb:D),ami sokat dobott az önbizalmunkon,hiszen jópáran megnéztek,meghallgattak bennünket.Nem sokkal később összeférhetetlenségi okoból Viktor elhagyta a zenekart,így az énekes szerepét Pityu vette át. Szűk fél évig játszottunk ebben a felállásban,termelve a számokat,mígnem Tomi és Pista között nézeteltérés támadt,ami Tomi kiválását vonta maga után.(meg egy ablak kitörését is)Nem sokkal ezután csatlakozott egy új tag a bandához Kiss Imre személyében, akit Keresztesi Laci ajánlott. Nos, hát hosszas huzavona után véglegessé vált csapat.De aztán hirtelen ,illetve hát annyira nem is hirtelen,hárman maradtunk...máig nem tudjuk, hogy miért Imi nélkül kellett tovább menetelnünk a zenei szakma nem kicsit rögös útján.

 

 

Ennyit a múltról! A közeljövőben igyekszünk eleget tenni a kötelességeinknek,gyakorlunk 1000-el és reméljük, hogy a jövőben is sokat zenélhetünk,meg ehhez hasonló nyalánkságok!

Zárásként köszönetet szeretnék mondani egy pár embernek,hogy segítettek minket! Ők a következők:

Mindenekelőtt Molnár "Dunyi" László barátunknak és egyben menedzserünknek :D,mindenki Lacibájának,Subicz Szilvinek,Kiss "mindenüttottvagyok"Zolinak,aki színt visz az életünkbe:D, a szomszéd csajoknak (Káplár Szandinak és Deák Barbinak)és végül de nem utolsó sorban a családjainknak, hogy elviselik a rémkedéseinket! :D


Tengermély tiszteletem: Vígh Ádám ;)

 

 

ha valami köll,vagy érdekel benneteket vmi,írjatok!

 

Ja és ezúton üzenjük a Juhász famíliának,hogy vegyenek füldugót, de ha már a boltban járnak vegyenek Gécinének egy hosszabbítót is. (aki ott volt az tudja mire gondolok) ;)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.